Over Ons

Uw ondernemend leven lang is Taxacibo de beschermende factor die over uw schouder meekijkt. Wij willen een partner zijn die u op financieel vlak beschermt, de kosten onder controle helpt te houden en u stimuleert in uw groei. Uiteindelijk draait het maar om één ding: uw bedrijf draaiende houden.

Tot de kern van uw zaak

Een gezond financieel klimaat is de basis waarop een succesvolle onderneming gestoeld is. Daarom zit Taxacibo graag met u rond de tafel. Ondernemen omvat op financieel vlak nu eenmaal meer dan alleen boekhoudkundige en fiscale verplichtingen. Van bij de start van uw zaak is er nood aan begeleiding en advies. En die bieden wij heel graag aan.

Taxacibo staat uw onderneming gedurende zijn hele levenscyclus bij. Wij willen een partner zijn die u op financieel vlak beschermt, de kosten onder controle helpt te houden en u stimuleert in uw groei. Van het inboeken van facturen tot het opmaken van de eindbalans. Wij geven u advies wanneer u het gaspedaal in mag drukken, maar ook wanneer u best even op de rem gaat staan.

Kennismaking

Een glimlach kost niks. Een kennismakingsgesprek evenmin. Taxacibo biedt u beide aan. Wil u starten met een zaak, dan luisteren wij graag naar uw verwachtingen en toetsen we de financiële haalbaarheid van uw project af. Beginnen als zelfstandige brengt nu eenmaal heel wat met zich mee. Dan bent u maar beter op voorhand helemaal op de hoogte.

Akkoord

Geeft de haalbaarheidsanalyse groen licht, leggen we uw businessplan in een definitieve plooi. We onderzoeken welke juridische vorm het meest aangewezen is: een eenmanszaak of een vennootschap. Nadien treffen wij de noodzakelijke voorbereidingen zodat niets de oprichting van uw onderneming nog in de weg staat. In principe duurt het maar enkele dagen om uw zaak startklaar te maken. Vanaf dat moment zorgen wij voor een totaalservice op boekhoudkundig en fiscaal vlak.

Toekomst

Starten is één ding, uw onderneming gezond houden iets helemaal anders. Wij bieden u niet alleen een alziend oog op uw boekhouding, maar vlakken ook problemen uit en leveren alle instrumenten aan voor een verdere fiscale optimalisatie. Hoe evolueert uw zakencijfer in tijd en ruimte? Zijn de kosten voldoende onder controle? Zijn er opportuniteiten en trends binnen uw sector? Met welke investeringen, financieringen en subsidies zet u stappen vooruit. Samen met u bouwen we aan een rendabele toekomst.

Efficiënt

Taxacibo staat garant voor een doorgedreven dossierkennis. Het spreekt voor zich dat wij uw onderneming tot in de puntjes kennen om u op elk vlak bij te staan.

Eerlijk

Taxacibo werkt voor een goede zaak. Wij zijn uw partner. En dat betekent dat openheid en wederzijds vertrouwen de basis vormen voor een vruchtbare samenwerking.

Visie

In tijden van technologische innovatie denkt ook Taxacibo vooruit. Wij gaan voor minder papierverbruik en meer digitale toepassingen. Elk dossier wordt elektronisch verwerkt. Op die manier optimaliseren we de eigen processen om onze dienstverlening beter te organiseren. En daar plukt u de vruchten van.